ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Αχαϊκή Διαχειριστική στην Πάτρα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, φροντίδας και φύλαξης χαλιών και ταπήτων, προσφέροντας άμεση και φιλική εξυπηρέτηση και καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών της, σε ανταγωνιστικό κόστος!

Διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία, πολυετή εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για το άριστο αποτέλεσμα κάθε εργασίας μας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΥΓΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣΗ Αχαϊκή Διαχειριστική στην Πάτρα αναλαμβάνει τον υγρό καθαρισμό χαλιών για απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή. Τα χαλιά καθαρίζονται σε βάθος και στη συνέχεια στεγνώνουν σε ειδικά διαμορφωμένους στεγασμένους χώρους, με τον αέρα και το φως που χρειάζονται.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την παραλαβή και τη μεταφορά τους στις ώρες που σας εξυπηρετούν. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η άρτια οργάνωση εγγυώνται το άψογο αποτέλεσμα που απολαμβάνετε, στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε.

ΞΗΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣΤα μεταξωτά και τα χειροποίητα χαλιά χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας όχι μόνο ως προς τη διατήρηση αλλά και ως προς τον καθαρισμό τους. Ιδανικός σε αυτή την περίπτωση είναι ο ξηρός καθαρισμός για την πλήρη αναζωογόνηση και περιποίησή τους.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Αχαϊκής Διαχειριστικής στην Πάτρα αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα τον ξηρό καθαρισμό των ευαίσθητων χαλιών σας. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα χημικά προϊόντα, φιλικά τόσο προς το περιβάλλον όσο και προς τα ευαίσθητα χαλιά, προστατεύοντας τα φυσικά χρώματά τους και αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής τους.

Τα χαλιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως μετά τον καθαρισμό τους αφού δεν χρειάζονται στέγνωμα.

ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣΠολλές φορές η μετακίνηση των χαλιών, ιδιαίτερα στους επαγγελματικούς χώρους, μπορεί να αποτελεί πρόβλημα. Επιπλέον, οι συχνές μεταφορές ταλαιπωρούν και φθείρουν τα χαλιά σας.

Η Αχαϊκή Διαχειριστική δίνει υπεύθυνες και αποτελεσματικές λύσεις στην ανάγκη άμεσης επαγγελματικής φροντίδας των ταπήτων σας, αναλαμβάνοντας τον επιτόπου καθαρισμό τους απευθείας στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο σε οποιαδήποτε περιοχή της Πάτρας. Βρισκόμαστε όπου εσείς επιθυμείτε, σε ευέλικτο ωράριο προσφέροντας άψογη καθαριότητα και υγιεινή στη στιγμή και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με ένα απλό τηλεφώνημα, αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών, μοκετών, σαλονιών, καναπέδων, τραπεζαριών, στρωμάτων κτλ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει εύκολες λύσεις, εξασφαλίζοντας για εσάς άριστα αποτελέσματα. Διαθέτοντας τον απαραίτητο φορητό εξοπλισμό, προβαίνουμε σε επιτόπου καθαρισμό του τάπητα ή το χαλιού σας, προσφέροντας καθαριότητα σε βάθος, απολύμανση και εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών. Με τη χρήση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και αποκλειστικά οικολογικών προϊόντων, επιτυγχάνουμε την αναζωογόνηση των χαλιών, των επίπλων και των υφασμάτων ενός χώρου άμεσα και υγιεινά.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών σε χώρους όπως παιδικοί σταθμοί, εκκλησίες, αλλά και τουριστικά λεωφορεία, σκάφη και πλοία, με μοναδικά πακέτα προσφορών για τους επαγγελματικούς χώρους.

Στόχος μας είναι πάντοτε η διασφάλιση της καθαριότητας και της υγιεινής σε κάθε χώρο με την ολοκληρωτική απομάκρυνση ρύπων, μικροοργανισμών, λεκέδων και σκόνης. Γι’ αυτό και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και υπευθυνότητα.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΧΑΛΙΩΝΟ χρόνος και η συσσώρευση ρύπων αλλοιώνουν την εμφάνιση των χαλιών σας, φθείροντάς τα και μειώνοντας τη διάρκεια ζωής τους. Επιπλέον, η χρήση και τα διάφορα μικροατυχήματα που μπορεί να συμβαίνουν καθημερινά έχουν επίσης επιπτώσεις στην εμφάνισή τους όσο και στην αισθητική του χώρου σας.

Διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, η Αχαϊκή Διαχειριστική στην Πάτρα σας δίνει την αποτελεσματικότερη λύση σε όλα τα παραπάνω. Με γνώση αλλά και μεράκι, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την επισκευή των χαλιών και των μοκετών σας. Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε από απλές επιδιορθώσεις σε ρέλια και κρόσσια έως και την αποκατάσταση φθαρμένων τμημάτων, στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς.

Κάντε τα χαλιά σας να δείχνουν σαν καινούργια εύκολα και οικονομικά!

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΧΑΛΙΩΝΚατέχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, τα ειδικά συνεργεία της Αχαϊκής Διαχειριστικής στην Πάτρα αναλαμβάνουν την αδιαβροχοποίηση των χαλιών σας για απόλυτη προστασία από τους λεκέδες κάθε είδους.

Καθημερινά, τα χαλιά φθείρονται από πολυάριθμους παράγοντες, όπως η ρίψη υγρών, οι λεκέδες από φαγητό ή βρωμιά, τα μικρόβια κ.ά. Η αδιαβροχοποίηση «θωρακίζει» τα χαλιά και τα έπιπλα, διασφαλίζοντας ότι αυτά θα παραμείνουν σε εξαιρετική κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δημιουργεί ένα είδος «πανοπλίας» στην επιφάνειά τους, εμποδίζοντας τη διείσδυση των λεκέδων στις βαθύτερες ίνες. Επιπλέον, αποτρέπει τη διείσδυση της υγρασίας στην ύφανση, γι’ αυτό τα υγρά απομακρύνονται εύκολα και απλά, με ένα στεγνό πανί.

Προστατεύστε τους τάπητές σας από την υγρασία και τα διάφορα μικροατυχήματα που τους φθείρουν και αλλοιώνουν την όψη τους και δώστε τέλος στην ταλαιπωρία από τους συνεχείς καθαρισμούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για υπηρεσίες Επαγγελματικού Καθαρισμού Χαλιών!