ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ

Η Αχαϊκή Διαχειριστική στην Πάτρα διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για τον άψογο καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας.

Χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και τα αποτελεσματικά αλλά απολύτως ασφαλή χημικά προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται, φροντίζουμε να απομακρύνονται σκόνη, ρύποι και αλλεργιογόνα, χαρίζοντας υγιεινή καθαριότητα στα χαλιά και το χώρο σας και την ποιότητα που απαιτεί ο χώρος σας.

Εμπιστευθείτε μας για τη φροντίδα των χαλιών σας, ανανεώστε την εμφάνισή τους και επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής τους για όσο το δυνατόν περισσότερο. Είτε πρόκειται για επιτόπου καθαρισμό είτε για μεταφορά σε ταπητοκαθαριστήριο, το φιλικό προσωπικό μας θα φροντίσει ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί τακτικά και οργανωμένα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σας.

Εμπιστευθείτε τα χαλιά σας στα χέρια μας για εγγυημένη καθαριότητα.

Διαδικασία καθαρισμού

Στην Αχαϊκή Διαχειριστική τα χαλιά σας καθαρίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σχεδιασμένα για βαθύ καθαρισμό και απομάκρυνση λεκέδων και χνουδιών που έχουν εισχωρήσει. Τα χαλιά σας αρχικά σκουπίζονται και πλένονται με άφθονο νερό και από τις δύο πλευρές, ώστε όλοι οι ρύποι και η σκόνη να αποβάλλονται σε βάθος. Στη συνέχεια με τη χρήση ειδικού σαπουνιού, ουδέτερου ειδικού για μάλλινα και ευαίσθητα χαλιά, καθαρίζονται με επιμέλεια.
Μετά το προσεκτικό τρίψιμο ακολουθεί σχολαστικό ξέβγαλμα με τη χρήση αυτόματων εκτοξευτήρων νερού για να απομακρυνθούν ακόμα και τα τελευταία ίχνη σαπουνιού από το χαλί.
Στη συνέχεια ακολουθεί η δεύτερη φάση, όπου με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας αφύγρανσης και το στέγνωμα σε στεγασμένους χώρους επιτυγχάνεται η απομάκρυνση της υγρασίας μακριά από τις βλαβερές αχτίνες του ήλιου.
Τέλος τα χαλιά σας συσκευάζονται και φυλάσσονται σε στεγασμένο χώρο με ελεγχόμενη θερμοκρασία και με σύστημα πυρασφάλειας και συναγερμού.
Χάρη στις παραπάνω διαδικασίες, μπορούμε να εγγυηθούμε το άψογο αποτέλεσμα και την άριστη φροντίδα των χαλιών σας.
Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής σε κρόσσια, ενώ αναλαμβάνουμε την παραλαβή και παράδοσή τους χωρίς χρέωση.