ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

Η σωστή φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας παίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της ζωντάνιας και της άψογης εμφάνισής τους.

Η σκόνη, η υγρασία και ο σκόρος είναι μερικά από τα αίτια που συμβάλλουν στην αλλοίωση της ποιότητας και της εμφάνισής τους κατά τους θερινούς μήνες φύλαξης.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχει για την ολοκληρωμένη περιποίηση και καθαρισμό των χαλιών σας, η Αχαϊκή Διαχειριστική στην Πάτρα αναλαμβάνει την ασφαλή φύλαξή τους με απόλυτη υπευθυνότητα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους κάτω από συνεχή έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για τη μεταφορά και τη φύλαξη όλων των χαλιών και των μοκετών σας.

Η σωστή φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας παίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της ζωντάνιας και της άψογης εμφάνισής τους!

Yπηρεσίες αποθήκευσης και φύλαξης

Η Αχαϊκή Διαχειριστική παρέχει, επίσης, υπηρεσίες αποθήκευσης και φύλαξης των χαλιών σας σε κατάλληλους χώρους και σε ιδανικές συνθήκες. Έτσι, διατηρούνται αναλλοίωτα, προστατευμένα από κάθε βλαπτικό παράγοντα. Εσείς απλά καλέστε μας όταν θέλετε να τα «στρώσετε» και θα σας τα παραδώσουμε στο χώρο σας, σαν καινούργια.
Όλα τα χαλιά συσκευάζονται με τη χρήση ποιοτικών υλικών συσκευασίας, ώστε να παραμένουν σε άψογη κατάσταση, για όσο καιρό εσείς επιθυμείτε.
Παρέχουμε υπηρεσίες για την διατήρησή των χαλιών σας σε άριστη κατάσταση
καλύπτοντας πλήρως τις δικές σας ανάγκες.
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!